Disclaimer

Welkom maar wees gewaarschuwd! Dit is niet zomaar een website maar meer een vuilnisbak voor mijn gedachten, een chaotische wolk, briesje, storm van mijn gedachten.

De dingen die ik hier schrijf kunnen je van streek maken, je laten lachen, huilen of ervoor zorgen dat je andere rare dingen doet. Hou in ieder geval voor ogen dat dit niet mijn bedoeling! Deze blog lezen is geheel je eigen verantwoordelijkheid en ik ga zeker niet betalen voor jou therapeut.

Het is dus niet mijn intentie om je van streek te maken, te kwetsen of zelfs boos te maken als ik hier mijn gedachten op schrijf. Dit moet er bij mij gewoon uit omdat ik anders geen rust kan krijgen in mijn hoofd.

Gedachten welke ik hier opschrijf kunnen gewoon fantasieën zijn of kronkels over religie, cultuur, rassenonderscheid, gedichten, verhalen, gevloek, klinkklare onzin, dingen om over na te denken, positieve berichten , negatieve berichten, deprimerende berichten en ga zo maar door. Maar dus nooit met de opzet om jou of anderen te kwetsen! Ben je gevoelig om gekwetst te worden, dan moet je vooral niet verder lezen, want ik kan namelijk niet voorkomen dat je je gekwetst gaan voelen. Ik respecteer de meeste mensen van alle rassen, religie, enz maar ik verwacht wel van je (als je besluit om verder te lezen), dat ik ook met respect word behandeld over hetgeen ik hier schrijf.

Wellicht gaat het er een keer op lijken dat ik bezig ben met het schrijven van een complot theorie, dit is dan niet zo. Het is niet mijn bedoeling om jou te beïnvloeden met de soms onzinnige dingen die ik hier wellicht opschrijf. Ik vind het af en toe gewoon heerlijk om me helemaal te laten gaan in een gedachte.

Dus voor de duidelijkheid. Op deze site laat ik mij gaan om rust te kunnen krijgen in mijn hoofd. Ik heb ervoor gekozen om dit op internet te delen, wellicht komt er iets goeds van 🙂 , kwade bedoelingen heb ik namelijk niet.

Nog steeds hier? Nou, van harte welkom dan in mijn gedachtentrein.